Elämänlaatu elämän loppuvaiheessa

Elämänlaatu elämän loppuvaiheessa -koulutus tarjoaa työvälineitä saattohoidon kehittämiseen. Jokaisella ihmisellä tulisi olla mahdollisuus kuolla arvokkaasti ja elää omannäköistään elämää loppuun saakka. Koulutus tarjoaa oivalluksia siihen, miten voimme käytännön hoitotyössä turvata laadukkaan palliatiivisen hoidon toteutumisen ja ihmisen yksilöllisten tarpeiden huomioimisen.

Koulutuksessa tarkastellaan myös palliatiivisen hoidon kulmakiviä ja arvopohjaa sekä holistisen ihmiskäsityksen merkitystä asiakkaiden kohtaamisessa. Koulutuksessa tutustutaan esimerkkien avulla siihen, miten erityistason palliatiivinen hoito on Ruotsissa järjestetty ja millaista on työskentely potilaiden ylistämässä ruotsalaisessa saattohoitoyksikössä.

Kirjoitukseni Arvokas kuolema (Pioni-jäsenlehti, talvi–kevät 2020–2021) kertoo potilaiden arvostamasta saattohoidosta Ruotsissa.

Ota yhteyttä!
Koulutukset diginä ja livenä, myös räätälöityinä